Prikbord van Borne

Ontdek de 5 oproepen van je buren

Ik zoek een maatje
Ik ben een vrouw van 36 jaar en woon bij het Pellenhof in Borne. Voor mijn dagbesteding ga ik naar Enschede, maar daarnaast zoek ik een maatje tussen de 30 en 50 jaar om samen mee te kletsen, een terrasje te pakken, of een rondje door het dorp te lopen.
Zwem maatje
Ik ben op zoek naar iemand die net als ik van zwemmen houdt. Omdat ik rolstoel gebonden ben heb ik hulp nodig. Mijn voorkeur gaat uit naar vrijdagochtend. Daarna gezellig koffiedrinken hoort erbij. Het zwemabonnement betaal ik. Evenals de reiskosten als we met de auto gaan. Je hoeft geen zorgervaring te hebben, maar je moet wel bereid zijn mij te helpen met douchen en aankleden.
Heb jij verstand van kassa's en software
Wereldwinkel Borne heeft een vacature voor iemand met verstand van software, kassa en pinapparaat en die snel oproepbaar is bij problemen of storingen daarmee in de winkel. Dit komt maar af en toe voor. Daarnaast de zorg voor jaarlijkse updates van Windows, Wereldkassa, PC, laptop en NoMachine.  
Gevraagd: hulp bij een klus in huis
Het Sociaal Hus zoekt voor een inwoner met een laag inkomen iemand die kan helpen om het leidingwerk van de douche te controleren ivm lekkage. Omdat de inwoner geen huurhuis heeft kan hij geen gebruik maken van Welbions en voor het inhuren van een bedrijf heeft de inwoner geen budget.
Samen leren reizen naar school
We zijn op zoek naar vrijwilligers die leerlingen (10-15 jaar) een aantal keren willen leren helpen met het reizen naar school. Met de fiets of het openbaar vervoer. Interesse? Neem contact op het het Sociaal Hus! info@sociaalhus.nl
Voor (alle) vrijwilligersvacatures kijk op www.vrijwilligerswerkborne.nl.