Nieuws uit Borne - Senioren

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Geld en Formulierenspreekuur
Bij het Sociaal Hus is er elke vrijdag van 9.00-11.30 een Geld en Formulierenspreekuur, hier zit een vrijwilliger van Wijkracht klaar om u te helpen bij bijvoorbeeld kwijtschelding GBT/GBLT, zorgtoeslag, huurtoeslag of bijvoorbeeld een lastige brief. Ook geeft hij/zij u advies over financiële regelingen in uw situatie.Wijkracht Geld en Formulierenhulp is er voor jou om je geldzaken en administratie weer overzichtelijk te krijgen. Meer weten? Neem dan eens een kijkje op de site: 
DOEN! Ontmoet & Beweeg
Op een laagdrempelige manier kennismaken met sportieve activiteiten die in Borne aangeboden worden. Borne Sport stimuleert het weer of (nog) meer gaan bewegen of maak gebruik van de mogelijkheid om een andere activiteit uit te proberen!Kijk voor het boekje op: DOEN! Ontmoet & Beweeg - Borne SportOf kom langs in het Sociaal Hus om de papieren versie op te halen
Derde duofiets in gebruik genomen.
Donderdag 11 april 2024 heeft Fietsmaatjes Borne officieel een derde duofiets in gebruik genomen. Fietsmaatjes Borne is voor mensen (gasten) bedoeld die graag fietsen maar dit niet meer allen willen of kunnen.